Most ingyen átvizsgáltathatja az autója lámpáit és fényjelzőit

Autó átvizsgálásLátni és látszani elnevezéssel baleset-megelőzési kampányt indított az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn - írja az MTI

 

A kampány keretében december 10-éig ingyenes vizsgáltathatják át a sofőrök autójuk világító és fényjelző berendezéseit, gumiabroncsát. Az érdeklődők térítésmentesen ellenőriztethetik a látásukat is - olvasható a rendőrség honlapján.

A kampányhoz csatlakozó szervizekben a gépjárművezetők igazoló lapot kapnak, arról, hogy autójuk megfelel a jogszabályokban előírtaknak. Az akcióban részt vevő optikusoknál ingyenes látásellenőrzésre van lehetőség, és szintén igazoló lapot kapnak a megjelentek - olvasható a police.hu oldalon.

A kampány célja, hogy minél szélesebb tömegek számára váljon világossá a baleset-megelőzés területén a közlekedés szereplőire háruló felelősség, és az, hogy a vezető látása és a vezetett gépjármű műszaki állapota, láthatósága egyaránt elválaszthatatlan összetevője a biztonságos közlekedésnek. További részletek a kampány hivatalos honlapján, a https://latnieslatszani.hu/ oldalon olvashatók.

Forrás: napi.hu

A biztonsághoz hozzátartozik a megfelelő biztosítás is, kérjük, tekintse meg biztosítási termékkínálatunkat:Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2021.11.11
PoweredBy: SK Trend Kft